Cariere

Descrierea companiei
Suntem o echipă dinamică în plină expansiune şi căutăm colegi pasionaţi de ceea ce fac.

Poziţiile disponibile pentru care poţi să aplici sunt:
- Tehnician IT
- Administrator de reţea junior
- Arhitect de reţea.

cariere
Criteriile de selecție pot fi diferite în funcție de poziția pentru care dorești să aplici. Ne interesează să aflăm cât mai multe detalii despre experiența, pasiunile și calitățile care te fac persoana potrivită pentru postul pentru care aplici.

Ce se întâmplă cu datele personale din CV?
În cadrul procesului de recrutare vom alcătui o listă cu candidații selectați pentru pentru a fi contactați. Vom păstra datele tale atât timp cât este necesar în procesul de recrutare, dar nu mai mult de 12 luni de la data colectării, după care datele tale vor fi șterse/distruse din evidențele noastre. Datele cu caracter personal colectate de la candidații care nu au fost selectați în vederea discuției telefonice vor fi șterse de îndată din evidențele noastre, nefiind stocate.

Cum sunt procesate datele mele?
Temeiul juridic în care îți vom prelucra datele este consimțământul tău expres, informat, liber consimțit pentru includerea în procesul de selecție de personal, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Mai multe informații despre aceste drepturi, poți găsi în Politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă pe website-ul nostru. Prin trimiterea CV-ului la adresa contact [@] mcamedia.ro sunteţi de acord cu termeni şi condiţiile de mai sus.